#6: WiMP - Felizia Uggla

Vad gör du på Wimp?

Min titel är “Redaktör” men min arbetsuppgifter sträcker sig långt utanför den boxen. Idag är det bara jag plus två konsulter på det svenska kontoret vilket gör att vi alla får ta i där det behövs. Men framför allt jobbar jag med klienten, intervjuer, promotar artister och planerar kampanjer och event.

Varför gör du det?

Jag har alltid vetat att jag ska jobba med musik! Tänk att få jobba med sin passion?! Dessutom är det kul att vara I en bransch som är i ständig rörelse. Det är en lyx att få arbeta med något som gör en glad och söndagsångest är inget ord jag är bekant med.

Vad är mest spännande med musikbranschen just nu?

Det är alltid kul att spekulera i vilken talang som kommer bli nästa snackis. För att inte prata om vilken låt som kommer toppa listorna! Just nu följer jag det svenska bandet Solen med spänning. Jag har väntat på ett sånt här band länge och hoppas kunna se dem live inom en snar framtid! Sedan måste jag erkänna att jag håller stenkoll på Tove Los Billboardplacering och intervjuer! Jag måste nog erkänna att jag har en liten girl crush på henne!

Vad är en bra låt?

En bra låt får hjärta att pumpa snabbare! Jag är snabb på att döma musik och har jag inte blivit intresserad under första versen så kommer jag förmodligen inte lyssna på låten igen. MEN om jag gillar låten blir jag euforisk och sätter låten på repeat tills jag inte orkar höra den en endaste gång till. Jag har en förkärlek för drömmande electropop och svenska texter á la Håkan Hellström. Just nu får jag inte nog av Ulrik Munthers nya låt och XOV.

Om du har en bra låt får du gärna skicka den till mig på felizia.uggla@wimpmusic.com. 

Det finns ju ett gäng streaming-tjänster att välja mellan idag, vad har Wimp som är unikt?

Oj, var ska jag börja? För det första måste jag berätta att vi är den enda musikstreamingtjänsten med losslesskvalitet! Detta betyder att vi erbjuder lite bättre örongodis och du kan lyssna på all världens musik utan att få ont i huvudet av tråkigt brus. Dessutom så har vi en fantastisk redaktion som lever och andas musik. Vi tipsar inte om det som är hetast just nu utan ger alltid våra personliga favoriter. I WiMP är det lätt att upptäcka ny musik och samtidigt kan du läsa recensioner, artiklar och intervjuer samt se musikvideos tack vare vår finfina integrering. Yaj!